top of page
Whisky Flessen

Foto

Beste Whisky's voor Beginners

Ben je nieuw in de wereld van whisky en weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen! Ontdek de beste whisky's voor beginners in onze uitgebreide gids. We nemen je mee door vijf topkeuzes die bekend staan om hun zachte smaken en toegankelijkheid.

Vaccinproductielijn

Foto

Kunstmatige Intelligentie in de Gezondheidszorg

De komst van AI heeft op heel veel manieren de wereld beïnvloed. Niet alleen op vlak van technologie maar vooral de manier waarop de technologie ook in de medische zorg zijn weg verder zet. 

SmokingPipes.jpg

Foto

ECVB Langerbrugge

Een stuk aan industrieel erfgoed langsheen de Gentse wateren. Een geschiedenis van ruim 100 jaar oud...

∏Mothmeister_129.jpg

Foto

Mothmeister

Mothmeister bestaat uit een Antwerpse art director en een grafisch vormgeefster annex fotografe. Wie er achter alle mistroostige creativiteit schuilgaan, blijft verder een mysterie maar dat is eigenlijk ook niet van belang...

Geschikte Vrouw

Foto

Voeding & fitness

Wat maakt krachtsport zo interessant voor duursporters om hun algemene presaties naar een hoger niveau te tillen? We zetten het voor je op een rijtje...

I30N.jpg

Foto Hyundai

Hyundai I30N DCT

Het is intussen al enkele jaren geleden dat Hyundai met hun eerste "N" versie aan kwamen draven. Niet bepaald het merk dat werd verwacht een hot hatch op de markt te brengen die de concurrentie zou aangaan met de Mégane RS en de Golf GTI om er enkele te noemen.

DragonX_edited.png

Foto NASA

OP NAAR MARS

Wat ooit zo ver weg leek leek, is ineens heel dichtbij. Zijn we met de droom van een miljardair in een nieuw tijdperk gestapt of zijn we er nog lang niet? Is de kolonisatie naar andere planeten gestart?

EddyMerckx.jpg

Foto Gettyimages

EDDY MERCKX
75 JAAR

De beste wielrenner aller tijden werd 75 jaar. Met overwinningen in maar liefst 525 wielerwedstrijden is de kans klein dat u nooit van hem hoorde. We stellen zijn palmares kort aan u voor.

Covid19Vaccin.jpg

Foto Gettyimages

COVID-19
De start van een nieuw tijdperk?

Het is geleden van de tweede Wereldoorlog dat de toekomst er wereldwijd zo onzeker heeft uitgezien. Staan we aan het begin van een nieuw tijdperk of zal alles weer worden zoals voorheen? De vraag waar we vroeg of laat het antwoord zullen op hebben.

WimHofBathTub.jpg

Foto Wim Hof

THE ICEMAN

Baden in ijs... om op zoek te gaan naar een energieboost, een diepgaande rust en heling. Ik had gehoopt op een iets comfortabelere manier maar misschien moet u het ook eens proberen.

bottom of page