© 2019 door www.creartive.be

February 24, 2017

February 15, 2017

February 8, 2017

January 31, 2017

Please reload

Recente berichten

My Father La Antiguedad Review

February 5, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Uw Robusto magazine

January 31, 2017

Dag beste lezers. Ik heet jullie van harte welkom op de website en de blog van het magazine Robusto. We zijn enkele dagen terug begonnen met het voorstellen van het magazine aan jullie. Wij hebben al heel wat leuke en vooral heel veel positieve reacties ontvangen. Maar wat wil ons magazine u nog verder brengen? 

 

Wij kregen de afgelopen dagen heel wat de vraag of er ook een gedrukt exemplaar zal komen. Op deze vraag kunnen we u voorlopig nog geen concreet antwoord geven.

Wij willen jullie heel graag voorzien in de mogelijkheid om een gedrukt exemplaar te verkrijgen in de speciaalzaken. De kostprijs hiervan is echter een niet te onderschatten factor. Wij bekijken de komende weken dan ook in hoeverre we bij de volgende editie al een gedrukt exemplaar kunnen afleveren. 

 

Via de blog pagina zullen wij de komende tijd heel wat reviews van sigaren/accessoires/winkels/... laten zien. Volg dus zeker onze blog binnenkort.

 

Verder mag u ons altijd contacteren als u vragen hebt rond advertering in ons magazine. Wij zijn intussen al volop bezig aan de volgende editie. Boordevol nieuwe zaken en boeiende thema's.

 

Tot binnenkort!

 

 

Delen via Facebook
Delen via Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square